lördag 27 februari 2010
marocko inspirerad bosarpskyckling
så trött, tänkte tanken att handla pizza, ryckte dock upp mig & jag är glad för de, då en grym kyckling gryta föddes med marockansk touch... mmm.... vad gott det var !!!!
bosarpskyckling
gul lök
rödlök
äpplen
färsk ingefära
gurkmeja
kardemumma kärnor
hel kanel
chili
vitlök
apelsin
gojjiberries
cremefraiche
salt
couscous
grönsaksbukjong
smör
gojjiberries
färsk spenat
gojjiberries
stekte gul & rödlök i olivolja tills den gula löken var genomskinlig, tillsatte äpplen i bitar, färskriven ingefära, gurkmeja, krossade kardemumma kärnor, hel kanellstång, chili, vitlök, apelisinskivor i bitar med skal OBS! Ekologiska!!!, gojjiberries, cremefraiche, sen ner med kycklingen som stekts på sidan, lät småputtra tills kyclingen var klar & smakade av med salt...
gudomligt gott mmm..
severades med coscous med gojjiberries & färsk spenat & gojjiberries
total eco!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar