fredag 12 februari 2010
anklever, kyckling & petit france
mmm... så lyxigt att vara bortbjuden, dessutom till fransmän.... celia du är väl fransyska ?
konstant sugen på anklever sen i fredags...
celia skalade & hackade rödbetor, gulbetor,morötter,selleri & palsternacka & in i ugn med olivolja, torkad timjan & salt all eko !
stekte hagbygårds kyckling i olivolja & pepprade
i en annan kastrull stektes lök, gurkmeja, fänkål i olivolja
sen ner med kycklingen,kinakål ( toppen ! så svårt att veta vad man skall göra med kinakålen som alltid kommer i ekolådan) & creme fraishe, salt & peppar
mmm... så gott..
så dessa franska bakverk, chouquette, inköpta på petit france,
fyllda med vanilj glass & toppade med en chokladsås på smält mörk choklad & lite grädde tillsatt mmm...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar