totalt antal besökare

lördag 2 januari 2010

egna vårullar , nudlar & tofu
























vad ska vi äta idag ?

hade några vårulledegsark kvar sen nyår,
fyllde med
ekologisk morot,ekologisk vitkål, ekologisk lök, ekologisk färsk ingefära,
qournfärs, mald koriander, färsk koriander,
salladslök, vitlök , chili,
salt & peppar

då bör väl huvudrätten gå i samma anda..

det enda som behövs handlas är nudlar,
stor besvikelse när vi inte hittade Renee Voltairs udon nudlar
eller bovete nudlar,
det fick bli fullkorns nudlar

wokade ekologiska morötter,
ekologisk kinakål,
salladslök

och en grym sås
recept från grabbarna på banji som jag minns det..

mixa
ekologisk färsk ingefära,
färsk thai chili,
ekologisk tamari,
ekologisk olivolja,
ekologisk citron,
salt

grillad marinerad tofu

toppa med färsk koriander

mmmmm....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar